divendres, 8 de juny del 2007

Portugal 2007. De Lisboa a Fisterra pel camí de Santiago. Intro.

Portugal 2007. De Lisboa a Fisterra pel camí de Santiago. Intro.

El gall de Barcelos

Vaig intentar fer una entrada al blog per cada dia de ruta i de viatge però això va resultar en massa treball i no vaig ser capaç de fer-ho. Així que després de 2 anys :) he pujat el track de la ruta a WikiLoc per a compartir amb tothom i també l'incloc directe des de aquí:



I ara també recentment he pujat una selecció de fotos a Flicker.

També durant el viatge vam fer el recorregut per la costa des de Nazaré fins a Veiro, a l'alçada de Marinha Grande i Leiria, hi un punt de la costa on hi ha el següent far:



Al mateix temps vam descobrir una cançó, anomenada Oh Kiss me, oh kiss me d'en David Fonseca, un xaval portuguès, i aquest cançó seva que tan ens agrada es ideal per escoltar-la mentres mirem el blog i les fotos del viatge a Portugal:



Hi veieu alguna semblança amb el video de la cançó (casualitat de la vida):


Narrativa



Per començar un viatge en bicicleta els preparatius són molt importats, no es tracta tan sols de saber on vols anara, a això has d'afegir la ruta en etapes, fer quadrar els enllaços, buscar mapes, etc.
Part dels preparatius just abans de marxar inclou tenir la bicicleta en perfecta estat de manteniment però també simplificar l'equipatge es molt important, però no deixar-se res important també. Portem 6kg a cada alforja, més la cistella, I 16Kg cada bici (inclou pes tenda i eines).




Montant ja les bici a l'Aeuroport Internacional de Lisboa. I els dos mendes ja apunt i retratats per començar l'aventura.