divendres, 7 d’agost del 2009

20090807 Cicloturisme Pastoril Navarra

Finalment, després de dos anys, hem aconseguit anar a Navarra. 6 dies de rutilla en bici, fent cicloturisme pastoril pel pirineus de Navarra i Pais Vasc Francés. Amb moltes fotos (les trobareu a Picasa), molt formatge de Roncal, finals d'etapa amb patxaran, sopars tremendos i fent amistats pel camí també. En Pep i en Jaume de Cerdanyola i el José i la Virtu de Yecla, Murcia. Com no agraïr al Jordi que aquest cop ens va posar les bicis a punt ell mateix en el Punt de Trobada del Poble nou.

La rutilla de 6 dies va ser des de Isaba (Vall de Roncal), Otxagavia, Bosc d'Irati, Albergue Mendilatz, Fábrica Orbaizeta, Roncesvalles, Coll de Ibañeta, Coll de Lindux, St Etienne de Bigorre, St Jean Pie du Port, Coll dels Chalets d'Irati, Larrau i tornada a Isaba. El track GPS de la ruta el trobareu com no a WikiLoc (track).

Finalment per a descansar vam fer camp base al camping d'Ansó, vam visitar el poble i la vall d'Hecho. I com a ginda final, vam coronar de la Mesa de los Tres reyes.
Trobareu totes les fotos al nostre album de Picasa: http://picasaweb.google.com/jitobcn/20090807CicloturismePastorilNavarra#

A continuació una sel.lecció de les fotos del diferentsports coronats durant la ruta, entre ells destacar el port del Colls d'Irati i el Coll de Larrau, dos clàssics de la volta a França. Dos etapes de 1400m de desnivell cadascuna que la Teo dificilment oblidarà :) Amor, t'estimö, Joan.

Inici a Isaba (Vall de Roncal)

Paso de Tapias. Port d'entrada al bosc d'Irati.

Posted by Picasa

El track sencer de WikiLoc: